Καλέστε:  25410 67551

Βλάβη απο νερό

RepairsLab > Βλάβη απο νερό

Επισκευή τηλεφώνου που έχει υποστεί βλάβη από νερό.
Το νερό μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα ευαίσθητα εσωτερικά κυκλώματα του τηλεφώνου σας ,που μπορεί να οδηγήσει στο να χαθούν τα δεδομένα σας.Δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα για να σώσετε το τηλέφωνό σας.

10 Βήματα για να σώσετε το τηλέφωνο που έχει υποστεί ζημιά από νερό

 1. Απενεργοποιήστε το εάν, δεν είναι ήδη και κρατήστε το όρθιο.
 2. Αφαιρέστε τις κάρτες SIM και microSD από τις υποδοχές τους.
 3.  Εάν έχετε παλαιότερο τηλέφωνο, ενδέχεται να μπορείτε να ανοίξετε το πίσω μέρος και να αφαιρέσετε την μπαταρία. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα περισσότερα smartphone δεν έχουν αφαιρούμενες μπαταρίες και είναι δύσκολο να αποσυναρμολογηθούν, το καλύτερο βήμα θα ήταν να το πάρετε σε ένα κατάστημα επισκευής τηλεφώνου πριν επιχειρήσετε να το ξεχωρίσετε μόνοι σας.
 4.  Χρησιμοποιήστε ένα πανί, μανίκι ή χαρτοπετσέτα για να στεγνώσετε το τηλέφωνό σας. Αποφύγετε την εξάπλωση του υγρού, γιατί αυτό θα μπορούσε να το οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα του τηλεφώνου.
 5. Εάν η ζημιά στο νερό είναι πιο εκτεταμένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία οδοντογλυφίδα για να απορροφήσετε προσεκτικά το νερό που έχει κολλήσει στις ρωγμές που είναι πιο δύσκολο να φτάσετε.
 6.  Βάλτε το τηλέφωνο σε μια τσάντα με φερμουάρ γεμάτη άψητο ρύζι. Το ρύζι είναι ιδανικό για απορρόφηση υγρών και αυτή είναι στην πραγματικότητα μια κοινή μέθοδος για την ξήρανση smartphone και tablet. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αποκλειστικές θήκες στεγνώματος τηλεφώνου, που αξίζει να έχετε στο σπίτι αν είστε αδέξιος τύπος.
 7.  Αφήστε το τηλέφωνό σας να στεγνώσει για μία ή δύο ημέρες. Μην μπείτε στον πειρασμό να το ενεργοποιήσετε για να δείτε εάν εξακολουθεί να λειτουργεί.
 8. Μετά από μερικές ημέρες, μπορείτε να αφαιρέσετε το τηλέφωνο από το ρύζι, να τοποθετήσετε την μπαταρία και να την ενεργοποιήσετε.
 9.  Εάν το τηλέφωνό σας δεν είναι ενεργοποιημένο, δοκιμάστε να το φορτίσετε. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, η μπαταρία ενδέχεται να έχει υποστεί ζημιά. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια ανταλλακτική μπαταρία ή να σκεφτείτε να μεταφέρετε το smartphone σας σε ένα κατάστημα επισκευής για έλεγχο από επαγγελματία.
 10.  Εάν το smartphone σας έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί κανονικά, θα πρέπει να το παρακολουθείτε προσεκτικά για τις επόμενες ημέρες, για να δείτε αν παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο. Παίξτε μουσική για να ελέγξετε τα ηχεία και βεβαιωθείτε ότι η οθόνη αφής εξακολουθεί να ανταποκρίνεται όπως πρέπει.

Εάν έχετε προβεί σε αυτές τις ενέργειες  εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα,ίσως χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Στα RepairsLab μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο τηλέφωνό σας και να εκτιμήσουμε το κόστος και το χρόνο επισκευής. Μπορείτε  να το φέρετε απευθείας στο κατάστημα για επισκευή.

Our services

Τι δεν πρέπει να κανείς

 • Μην το ενεργοποιήσετε
 • Μην το συνδέσετε / προσπαθήστε να το φορτίσετε
 • Μην πατάτε κουμπιά ή πλήκτρα
 • Μην κουνάτε, χτυπάτε ή χτυπάτε το τηλέφωνο
 • Μην το χτυπάτε. Αυτό θα μπορούσε να στείλει νερό σε άλλα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου που δεν είχε φτάσει ήδη, προκαλώντας μεγαλύτερη ζημιά στη διαδικασία
 • Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο – μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως περιγράφεται παραπάνω. Η θερμότητα θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά.

Στα RepairsLab όλα επισκευάζονται