Καλέστε:  25410 67551

Επισκευές Laptop

RepairsLab > Επισκευές Laptop
Laptop Repair

Επισκευές Laptop/PC/Smartphone/IPhone/WebDesign/Data Recovery

Στα RepairsLab αναλαμβάνουμε την επισκευή του φορητού υπολογιστή σας με συνέπεια και αξιοπιστία.

Γνωρίζοντας πως το laptop  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλείας σας αλλά και της καθημερινότητας σας φροντίζουμε για την ΑΜΕΣΗ επίλυση του προβλήματος του.

Το laptop μπορεί να χαρακτηρίζεται από την ευελιξία που σας προσφέρει, αλλά ταυτόχρονα γίνεται πιο ευάλωτο. Στα RepairsLab αντιμετωπίζουμε καθημερινά συχνές τεχνικές βλάβες του αγαπημένου σας φορητού υπολογιστή.

Τομείς Επισκευών:

 1. Επισκευή συστήματος Ψύξης στο Laptop
 2. Αντικατάσταση σκληρού δίσκου στο Laptop
 3. Επισκευή μητρικής
 4. Αλλαγή μονάδας DVD
 5. Αναβάθμιση μνήμης RAM
 6. Επισκευή κάρτας γραφικών
 7. Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
 8. Αντικατάσταση εξωτερικών τμημάτων
 9. Αντικατάσταση μεντεσέδων
 10. Αλλαγή οθόνης
 11. Εγκατάσταση λειτουργικού
 12. Εσωτερικός καθαρισμός
 13. Επισκευή θύρας USB
 14. Επισκευή θύρας HDMI
 15. Αλλαγή Inverter Οθόνης

Στα RepairsLab θα βρείτε βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή σας όπως και με χρήσιμες ενημερώσεις συστήματος η κατάργηση ιών.Καταργούμε περιττά στοιχεία που επιβραδύνουν το σύστημα σας,καθαρίζουμε το αρχείο registry κάνουμε ανασυγκρότηση τον σκληρό δίσκο και βελτιστοποιούμε την μνήμη και την χρήση της CPU.Αναλαμβάνουμε την επισκευή για όλα τα μοντέλα Laptop

 • Επισκευή Laptop Asus
 • Επισκευή Laptop Acer
 • Επισκευή Laptop Dell
 • Επισκευή Laptop HP
 • Επισκευή Laptop IBM

Οι υπηρεσίες μας

Χρήσιμες συμβουλές

 1. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, αφαιρέστε τυχόν CD, DVD,USB.
 2. Οι ακραίες μεταβολές θερμοκρασίας  μπορεί να επηρεάσουν τον φορητό υπολογιστή. Μην ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας μόλις επιστρέφετε στο σπίτι.
 3. Η οθόνη ενός φορητού υπολογιστή είναι το πιο εύθραυστο στοιχείο  και μπορεί εύκολα να σπάσει και να καταστραφεί. Καθαρίστε το μόνο με εγκεκριμένες λύσεις ή μαντηλάκια οθόνης. Μην αγγίζετε την οθόνη με στυλό ή δείκτη που μπορεί να χαράξει την επιφάνεια.
 4. Δεν πρέπει να τοποθετείτε φορητό υπολογιστή κοντά σε συσκευές που παράγουν ισχυρό μαγνητικό πεδίο, όπως τηλεοράσεις, μεγάλα ηχεία.
 5. . Θα πρέπει ακόμη και να αποφύγετε την τοποθέτηση του κινητού σας στο πάνω μέρος του φορητού υπολογιστή σας.
 6. Κρατήστε το καπάκι κλειστό όσο πιο συχνά μπορείτε, γεγονός που βοηθά στην  εξοικονομήση  της διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αποτρέπει το πληκτρολόγιο από τυχαία πτώση κάποιου ροφήματος – μια κύρια αιτία ζημιάς στον φορητό υπολογιστή.
 7. Θα πρέπει να το μεταφέρετε πάντα σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή καλής ποιότητας ή σε μαξιλαροθήκη που παρέχει προστασία από σταγόνες και χτυπήματα. 

Δεν βρήκατε την βλάβη που ψάχνατε?