Καλέστε:  25410 67551

Ανάκτηση Δεδομένων

RepairsLab > Ανάκτηση Δεδομένων
Ανάκτηση Δεδομένων

Στην RepairsLab ασχολούμαστε με την ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους και άλλα χαλασμένα αποθηκευτικά μέσα.

Η διαδικασία  της ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμένο δίσκο ή άλλο μέσο (όπως εσωτερικός ή εξωτερικός σκληρός δίσκος, usb στικάκι, κάρτα μνήμης κλπ) είναι μια ιδιαίτερα λεπτή, δύσκολη και συνήθως χρονοβόρος διαδικασία που απαιτεί τεχνογνωσία και ψυχραιμία.

Έχασα τα αρχεία μου,ο σκληρος δίσκος δεν λειτουργεί!

Μην κάνετε απολύτως τίποτα,απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Οποιαδήποτε λανθασμένη ενέργεια όταν υπάρχει προβληματικός σκληρός δίσκος μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη απώλεια δεδομένων.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την ανάκτηση δεδομένων ακόμη και αν

  • O σκληρός δίσκος σας έχει καταρρεύσει.
  • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας.
  • Ο υπολογιστής σας δεν ξεκινά.
  • Έχετε ρίξει τον σκληρό σας δίσκο.
  • Το USB memory stick δεν λειτουργεί.
  • Τα δεδομένα σας είναι κατεστραμμένα ή διεγραμμένα.

Our services

Το ξέρατε?

Οι σκληροί δίσκοι δεν διαρκούν για πάντα και έχουν εκπληκτικά ποσοστά αποτυχίας. Είναι μηχανικές συσκευές με κινητήρες. Όλοι οι σκληροί δίσκοι μοιράζονται την ίδια βασική δομή, που διαφέρει μόνο στον τρόπο χρήσης κάθε εξαρτήματος και στην ποιότητα των ίδιων των συστατικών. Οι πιατέλες, ο κινητήρας ατράκτου, οι κεφαλές και ο ενεργοποιητής κεφαλής βρίσκονται μέσα στον σκληρό δίσκο, σφραγισμένοι μέσα στον θάλαμο που ονομάζεται συγκρότημα σκληρού δίσκου (HDA). Το HDA πρέπει να ανοίγεται μόνο από επαγγελματίες ανάκτησης δεδομένων. Στο εξωτερικό μέρος του σκληρού δίσκου βρίσκεται ο λογικός πίνακας, η στεφάνη και ο εξοπλισμός στήριξης.

Ανάκτηση δίσκου NAS, ανάκτηση δεδομένων Apple Mac, ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, ανάκτηση μνήμης USB, ανάκτηση εξωτερικού σκληρού δίσκου.

Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας  στις ώρες λειτουργίας μας.

Φέτος επισκευάσαμε

Υπολογιστές
Κινητά
Tablet
Παιχνιδομηχανές

Άμεσες & οικονομικές λύσεις